Skip to content
VanMoof rolt E-commerce verder uit met DSV Multi-Channel Fulfilment
VanMoof rolt E-commerce verder uit met DSV Multi-Channel Fulfilment

Persbericht -

VanMoof rolt E-commerce verder uit met DSV Multi-Channel Fulfilment

De e-bikes van VanMoof worden vanuit de fysieke winkels in onder meer Amsterdam, Tokyo en New York verkocht. Daarnaast worden de vele rijders verspreid over de wereld, bediend via online verkopen. Voor de afhandeling van deze online orders is VanMoof de samenwerking aangegaan met DSV Multi-Channel Fulfilment (DSV MCF).

Next billion on bikes

“Om de missie van VanMoof te realiseren om het volgende miljard rijders op fietsen te krijgen, hebben we ervoor gekozen om samen te werken met DSV MCF, gezien hun sterke ervaring in e-commerce fulfilment en hun brede internationale netwerk. Samen zullen we onze Europese fulfilmentactiviteiten opschalen, waarbij uiteraard de klantbeleving centraal staat. Tijd om samen de toekomst te bezorgen!” aldus Mats Meijer, EU Fulfillment Lead bij VanMoof.

Forse uitbreiding in capaciteit

“We zijn trots dat VanMoof voor onze know-how en procesinrichting heeft gekozen” geeft Erik Biemans, Customer Relations Manager van DSV MCF aan. “De implementatie is al in volle gang en naar verwachting fietsen de eerste modellen nog dit jaar ons magazijn uit. De groeipotentie is enorm en wij staan te popelen om VanMoof hierin verder te ondersteunen.” Zijn collega Ton Blom, directeur DSV MCF, vult hem aan: “De opslag van duizenden fietsen is binnen DSV geen probleem. We verzorgen de werkzaamheden vanuit een van onze DSV-warehouses in Moerdijk. Een verdere uitbreiding in ruimte van DSV MCF stond vanwege de constante groei sowieso al gepland. Eind 2020 krijgen we gefaseerd de beschikking over zo’n extra 25.000 m2.”

VanMoof is opgericht in 2009 door de Nederlandse broers Taco en Ties Carlier en anno 2020 rijden er wereldwijd ruim 120.000 van hun hightech feature-rijke e-bikes. VanMoof opereert als een volledig geïntegreerd end-to-end bedrijf en is volledig eigenaar van het gehele proces: van ontwerp tot productie, van verkoop tot after-sales. Alles is gericht op het verkrijgen van de next billion on bikes wereldwijd. VanMoof haalde onlangs opnieuw tientallen miljoenen aan groeigeld op. Met een investering van ruim 33 miljoen euro komt het totaal opgehaalde bedrag door de fietsfabrikant uit op ruim 61 miljoen euro. Met de huidige investering wil VanMoof aan de toegenomen vraag voldoen en de levertijden verkorten, maar ook werken aan de bouw van een reeks serviceoplossingen. Lees meer op www.vanmoof.com

Onderwerpen


DSV | Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 55.000 werknemers in meer dan 80 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.nl.dsv.com.

Perscontacten

Erwin Peeters

Erwin Peeters

Press contact Manager Marketing & Communications DSV Air & Sea | DSV Road | DSV Solutions +31651010926 Pers

Gerelateerde verhalen

Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 75.000+ werknemers in meer dan 90 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.dsv.com/nl.

DSV Nederland Nieuws
Popeweg 50
5928 SC Venlo
Nederland