Skip to content
DSV lanceert nieuwe klantgerichte website in Nederland
DSV lanceert nieuwe klantgerichte website in Nederland

Persbericht -

Uw duurzame keuze voor vooruitgang in transport en logistiek

DSV lanceert nieuwe klantgerichte website in Nederland

De veranderingen in het weblandschap zijn het resultaat van een uitgebreid onderzoek met meer dan 1.600 reacties van klanten uit belangrijke wereldwijde sectoren en 60 interviews met potentiële en bestaande klanten binnen relevante branches.

Klanten hebben positief gereageerd op de klantgerichte structuur en inhoud van de wereldwijde website, en de Nederlandse website heeft dezelfde formule gevolgd, met extra inhoud en nadruk waar nodig om de lokale mogelijkheden te benadrukken. Speciale lokale functionaliteiten zijn onder meer onze eigen pagina bestemmingen met relevante informatie op landniveau voor uw volgende zending. Andere toevoegingen zijn onze vacatures in alle divisies en onze brancheoplossingen voor bijvoorbeeld retail/ mode, technologie en gezondheidszorg.

Alle teksten zijn herschreven om de ervaring van elke klant en de gemakkelijke toegang tot informatie of transactiefuncties te verbeteren. De inhoud is benaderbaar via vijf menuonderdelen:

  • Waarom DSV - we vatten samen waarom we denken dat DSV uw enige logische keuze is als transport- en logistieke partner. 
  • Diensten - een efficiënte samenvatting van de diensten die we bieden, via eenvoudig te navigeren submenuonderdelen, zodat u snel toegang krijgt tot de informatie die u nodig heeft, zoals onze transportmodaliteiten, logistieke oplossingen inclusief virtuele warehouse tours, onze meervoudig bekroonde oplossingen in fulfilment, supply chain innovatie en value added services. 
  • Insights - krijg toegang tot onze beste inzichten en ideeën via casestudy's, meningen van experts en rapporten. 
  • Over DSV – hier vindt u informatie over ons bedrijf, inclusief onze aanpak in duurzaamheid, onze structuur, onze visie en strategie, waarden, management, beleggersinformatie, pers en werken bij DSV
  • Support - alle hulp die u nodig heeft. Van het vinden van uw dichtstbijzijnde DSV-kantoor, toegang tot onze selfservice mogelijkheden, veelgestelde vragen en onze woordenlijst met belangrijke logistieke termen, met wie u contact kunt opnemen voor hulp en natuurlijk hoe u een offerte kunt aanvragen.

De nieuwe Nederlandse website is zowel in het Nederlands als in het Engels voor u beschikbaar.

Onderwerpen


DSV | Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 56.000+ werknemers in meer dan 80 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.dsv.com/nl.

Perscontacten

Erwin Peeters

Erwin Peeters

Press contact Manager Marketing & Communications DSV Air & Sea | DSV Road | DSV Solutions +31651010926 Pers

Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 75.000+ werknemers in meer dan 90 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.dsv.com/nl.

DSV Nederland Nieuws
Popeweg 50
5928 SC Venlo
Nederland