Skip to content
Snelgroeiend DSV zoekt honderd nieuwe collega’s in Nederland
Snelgroeiend DSV zoekt honderd nieuwe collega’s in Nederland

Persbericht -

Kom jij werken bij de #1 in logistiek?

Als gevolg van de snelle groei door nieuwe klanten en groei bij bestaande klanten van DSV, is DSV op al haar locaties op zoek naar honderd nieuwe collega’s. Van Eindhoven tot ‘s-Heerenberg, van Schiphol tot Tholen, van Venray tot Bergen op Zoom, van Venlo tot Amsterdam én van Groningen tot Moerdijk is er behoefte aan gemotiveerde nieuwe collega’s.

Werken bij de nummer 1 logistieke dienstverlener van Nederland?

Mensen vormen de kern van wie we zijn - de drive, het talent en de toewijding die ze elke dag meebrengen, maken van DSV de uitdagende werkplek die het is. Het is een dynamische en snel veranderende omgeving met snelle beslissingen op elk niveau - waar ambitie en teamwerk samenkomen in een poging om uitdagingen aan te gaan, te slagen, vooruit te komen en het verschil te maken voor onze klanten.

Als wereldwijde aanbieder van logistieke oplossingen bieden we goede carrièremogelijkheden aan de juiste mensen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar het werk gaan en leveren hier een actieve bijdrage aan door middel van trainingsprogramma's, personeelsuitjes, (regionale) evenementen zoals de DSV Soccer Cup en/ of DSV VenloStormt. Onze medewerkers krijgen altijd de juiste opleiding om vakbekwaamheden verder te ontwikkelen. We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken en waarde kunnen toevoegen aan onze organisatie. De kwaliteiten die we waarderen zijn: betrokkenheid, verantwoordelijkheid, professionele vaardigheden en het vermogen om kennis te delen. Daarnaast moet je resultaat kunnen creëren en hechten we veel belang aan flexibiliteit en veranderingsbereidheid, waarbij de klant in alles centraal staat.

“Enerzijds is DSV voor haar Air & Sea, Road en Solutions divisies zoekende naar nieuwe collega’s in uitvoerende beroepen als warehouse medewerker, orderpicker, heftruckchauffeur en reachtruckchauffeur op fulltime en parttime basis. Anderzijds hebben we vacatures op onze Customer Service en Freight Forwarding afdelingen in onze vestigingen in Nederland. Maar ook scholieren die op zoek zijn naar een goedbetaalde bijbaan, nodig ik bij deze van harte uit om bij ons te solliciteren.” legt HR Director Walter de Wilde uit.

Solliciteren bij DSV is eenvoudig.

Het sturen van een E-mail via werkenbij@nl.dsv.com naar onze recruiters Jeroen de Wit en Michelle de Waal met jouw wensen is voldoende. Zij nemen dan contact met je op. Het totale vacatureoverzicht is online beschikbaar op www.dsv.com/werkenbijdsv.

Onderwerpen


DSV | Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 56.000+ werknemers in meer dan 80 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.dsv.com/nl.

Perscontacten

Erwin Peeters

Erwin Peeters

Press contact Manager Marketing & Communications DSV Air & Sea | DSV Road | DSV Solutions +31651010926 Pers

Gerelateerde verhalen

Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 75.000+ werknemers in meer dan 90 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.dsv.com/nl.

DSV Nederland Nieuws
Popeweg 50
5928 SC Venlo
Nederland