Skip to content
Fenner Precision Polymers kiest voor DSV Multi-Channel Fulfilment
Fenner Precision Polymers kiest voor DSV Multi-Channel Fulfilment

Persbericht -

Fenner overtreft de verwachtingen van de klant door hun logistiek uit te besteden aan DSV MCF

Door eersteklas, nauwkeurig ontworpen elastomeeroplossingen aan te bieden die klanten succesvol laat zijn, heeft Fenner Precision Polymers ervoor gekozen om de levering aan haar EU-klanten uit te besteden aan DSV Multi-Channel Fulfilment (DSV MCF). Door deze samenwerking kan Fenner de verwachtingen van de klant overtreffen en een aanzienlijke groei in deze strategische markt stimuleren.

Directeur Supply Chain Operations Donny Lombardi: “Toen Fenner Precision Polymers op zoek was naar een partner voor klantafhandeling op het vasteland van Europa, was DSV MCF een logische keuze. Met hun jarenlange expertise, lange lijst van gerenommeerde partners en een geografisch strategische locatie, was het de perfecte keuze om te voldoen aan Fenner’s belangrijkste doelstelling om service van wereldklasse te bieden aan al onze huidige en toekomstige Europese klanten.”

Het doel was om een distributiestrategie in de EU te identificeren en te implementeren om de huidige en toekomstige groeimogelijkheden van Fenner te realiseren. Het was Carla Chorney van DSV Air & Sea in Clark, NJ die het verzoek als absoluut passend voor het Nederlandse team zag. Eén van de voordelen van de wereldwijde DSV-organisatie. De follow-up was snel gerealiseerd en de benodigde match was er al bij de eerste ontmoeting. Na diverse inhoudelijke gesprekken en een virtuele rondleiding gezien de Covid-19 richtlijnen, is de nieuwe samenwerking gestart met een meerjarencontract.

Als de implementatie (die in volle gang is) een voorloper mag zijn, kijken zowel Fenner als DSV MCF vol vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking. Erik Biemans, Customer Relations Manager: "Het Fenner-team is betrokken en zeer professioneel. Ze erkennen het belang van fulfilment en samenwerking. Hierdoor ben ik er zeker van dat we samen de grenzen van mogelijkheden zullen verleggen in een wereld van industrieën en toepassingen."

Voor meer informatie over Fenner bezoekt u www.fennerprecision.com.

Onderwerpen


DSV | Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 56.000+ werknemers in meer dan 80 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.nl.dsv.com.

Perscontacten

Erwin Peeters

Erwin Peeters

Press contact Manager Marketing & Communications DSV Air & Sea | DSV Road | DSV Solutions +31651010926 Pers

Gerelateerde verhalen

Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 75.000+ werknemers in meer dan 90 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.dsv.com/nl.

DSV Nederland Nieuws
Popeweg 50
5928 SC Venlo
Nederland