Skip to content
DSV Workshop, Celsiusweg 15, Venlo
DSV Workshop, Celsiusweg 15, Venlo

Persbericht -

DSV opent flagship werkplaats voor externe klanten in Venlo

DSV brengt haar succesformule voor trailerservice naar Venlo en opent een nieuwe werkplaats met 14 rijstroken inclusief een MOT-station, gericht op externe klanten.

In de afgelopen jaren heeft DSV hard gewerkt aan het opbouwen van eigen werkplaatsen die snelle, concurrerende en transparante trailerservice bieden in heel Scandinavië en Centraal-Europa. Daarmee is DSV Workshops hard op weg om een van de best gerunde trailer-workshops in Europa te worden.

‘Bij DSV Workshops geloven we in het creëren van toegevoegde waarde door onder andere efficiënt te werken en hoge kwaliteit te leveren. We eisen volledige transparantie en vertrouwen van onze leveranciers. Ik ben er dus ook van overtuigd dat prijstransparantie het belangrijkste aspect is in het aantrekken en behouden van klanten’, zegt Flemming Steiness, Director DSV Equipment.

DSV heeft ervoor gekozen haar nieuwe werkplaats in Venlo op te zetten om aan de vraag van de regio te voldoen en het strategische gebied grenzend aan Duitsland te dekken.

‘Ondanks de huidige crisis kijken we vooruit naar de toekomst en zagen we in Venlo een kans om een nieuwe werkplaats te openen die snelle en betrouwbare service biedt aan klanten die ook prijsbewust zijn. Efficiënte bedrijfsvoering is altijd een van onze pijlers geweest en we streven ernaar om de meest concurrerende werkplaats in Venlo te worden ‘, vult Flemming Steiness aan.

DSV Workshops zijn beschikbaar voor alle transporteurs en ook bedrijven met een eigen commerciële vloot kunnen profiteren van de uitgebreide ervaring van DSV in het onderhouden en repareren van hun eigen trailers. Trouw aan het DSV-werkplaats concept biedt de nieuwe werkplaats in Venlo full-service reparatie en onderhoud aan voor alle soorten trailers en vrachtwagens, inclusief bandenwissel, remtest, elektrische herstellingen en APK keuringen. Onderdelen voor KRONE, Schmitz en Dhollandia zijn op voorraad net zoals andere onderdelen van Europese en niet-Europese fabrikanten.

Naast drive-in services biedt de werkplaats ook een mobiele trailer service met elektrische reparaties, dekzeil reparaties, EBS, banden enz. Deze dienst bestrijkt een geografische straal van 200 kilometer.

DSV Workshop, Celciusweg 15, 5928 PR Venlo

Openingstijden: Van maandag tot en met zaterdag van 07:00 tot 17:00 uur.

Voor meer informatie over de nieuwe werkplaats of onze diensten kunt u contact opnemen via +31(0)77 3892378 of bezoek onze website www.workshops.dsv.com

Onderwerpen


DSV | Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 60.000 werknemers in meer dan 80 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.nl.dsv.com.

Perscontacten

Erwin Peeters

Erwin Peeters

Press contact Manager Marketing & Communications DSV Air & Sea | DSV Road | DSV Solutions +31651010926 Pers

Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 75.000+ werknemers in meer dan 90 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.dsv.com/nl.

DSV Nederland Nieuws
Popeweg 50
5928 SC Venlo
Nederland