Skip to content
DSV Multi-Channel Fulfilment Emerce100 - 2020
DSV Multi-Channel Fulfilment Emerce100 - 2020

Persbericht -

DSV Multi-Channel Fulfilment voor het zesde jaar in de top 3 van de Emerce100

Voor het zesde achtereenvolgende jaar heeft DSV Multi-Channel Fulfilment een top 3 notering behaald in de categorie fulfilment warehousing van de Emerce100. Een unieke prestatie welke geen van haar branchegenoten tot nu toe gepresteerd heeft.

In de 2020 editie van de Emerce100 behaalde DSV Multi-Channel Fulfilment, voorheen S&H Fulfilment, een welverdiende derde plaats met wederom 5 sterren waardering vanuit de markt. Ton Blom is directeur van DSV Multi-Channel Fulfilment: “Als logistiek dienstverlener neem je een bedrijfsproces over van de klant en ben je het gezicht van die klant”, legt hij uit. “Dat kun je alleen waarmaken als je gevoel en passie voor het product hebt, en dat is nog belangrijker dan het leveren van handjes. Wij stellen de klant centraal en nemen op basis daarvan samen beslissingen.” Zijn collega Erik Biemans, Manager Customer Relations & Contact Center, vult hem enthousiast aan: “Voor het zesde jaar op rij minimaal een top 3 notering is zeker gezien de overname van S&H door DSV in 2018 en daarmee de herkenbaarheid in de markt, een prestatie waar we trots op zijn. Dit compliment is bedoeld voor alle medewerkers binnen ons mooie bedrijf; zij maken het elke dag weer opnieuw waar.”

De Emerce100 is een kwantitatief imago-onderzoek uitgevoerd door Motivaction in opdracht van Emerce. De doelgroep van het onderzoek bestaat uit lezers van Emerce die gebruikmaken van e-business bedrijven. De respondenten waren afkomstig uit het adressenbestand van Emerce en van relevante respondenten uit het StemPunt-panel. In de periode van 16 oktober tot en met 11 november 2019 zijn 79.806 mensen per e-mail uitgenodigd voor deelname aan het onderzoek en 10.287 uitnodigingen zijn verstuurd naar StemPunt-respondenten. In totaal hebben 1.493 respondenten het onderzoek voltooid, een record! De relevante bedrijven zijn allen beoordeeld op de vier criteria: ‘kennis/know-how’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Meer informatie over het onderzoek kunt u vinden op www.emerce.nl/emerce100/onderzoek

Onderwerpen


DSV | Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 60.000 werknemers in meer dan 80 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.nl.dsv.com.

Perscontacten

Erwin Peeters

Erwin Peeters

Press contact Manager Marketing & Communications DSV Air & Sea | DSV Road | DSV Solutions +31651010926 Pers

Gerelateerde verhalen

Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 75.000+ werknemers in meer dan 90 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.dsv.com/nl.

DSV Nederland Nieuws
Popeweg 50
5928 SC Venlo
Nederland