Skip to content
Een prestatie van formaat door de kennis, kunde én inzet van alle collega’s
Een prestatie van formaat door de kennis, kunde én inzet van alle collega’s

Persbericht -

DSV is nieuwe nummer 1 in Top 100 Logistieke Dienstverleners

In 2019 was DSV de runner-up in Nederland, in 2020 nummer 5 met minimale verschillen ten opzichte van de nummers 2 tot en met 4, maar in 2021 voert DSV onbetwist de lijst aan van de Top 100 Logistieke Dienstverleners in Nederland. DSV is hiermee voor het eerst in vijftien jaar de nieuwe nummer 1. 

Deze uitverkiezing is vandaag bekend gemaakt tijdens de Summit Logistieke Dienstverlening 2021 welke jaarlijks georganiseerd wordt door logistiek.nl.

Op basis van het rapport van de expertleden, een team van zestien deskundigen, heeft DSV dit jaar absoluut het verschil gemaakt. Niet alleen in de feitelijke aspecten als omzet, aantal medewerkers en vierkante meters maar vooral op de kwalitatieve aspecten als digitalisering, verduurzaming, vernieuwing in manier van leiding geven en aantrekkelijk zijn op de arbeidsmarkt. 

Kees Verweij van Buck Consultants International verwoordt het als volgt namens de expertleden: “Dit is door een panel van onafhankelijke experts beoordeeld. Zo werkt DSV met een onafhankelijke Luminate Control Tower, waarmee onder andere via machine learning software verstoringen in de supply chain worden opgelost. Ook op het gebied van arbeid en scholing zijn er innovatieve toepassingen zoals een individueel scholingsprogramma en een generatiepact. Daarnaast onderscheidt DSV zich ook op het gebied van innovatie met de maximale score van vijf sterren op de innovatiethema’s.”

Namens DSV in Nederland is Peter van der Maas, Executive Vice President DSV Solutions Benelux, enorm trots op alle medewerkers in alle vestigingen binnen alle divisies van DSV in Nederland: “Dit is een collectieve prestatie van formaat. In het turbulente jaar 2020 hebben onze medewerkers hun kennis, kunde én inzet constant geleverd ten gunste van onze klanten ondanks alle richtlijnen en beperkingen. Simultaan hieraan zijn wij in staat geweest om samen met onze klanten en leveranciers te blijven innoveren, digitaliseren maar zeker ook onze aanpak aangaande duurzaamheid en duurzame inzetbaarheid verder uit te breiden.”

Onderwerpen


DSV | Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 56.000+ werknemers in meer dan 80 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.dsv.com/nl.

Perscontacten

Erwin Peeters

Erwin Peeters

Press contact Manager Marketing & Communications DSV Air & Sea | DSV Road | DSV Solutions +31651010926 Pers

Gerelateerde verhalen

Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 75.000+ werknemers in meer dan 90 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.dsv.com/nl.

DSV Nederland Nieuws
Popeweg 50
5928 SC Venlo
Nederland