Skip to content
DSV is gekozen om de visie van morgen van Nutrabolt te realiseren
DSV is gekozen om de visie van morgen van Nutrabolt te realiseren

Persbericht -

DSV is gekozen om de visie van morgen van Nutrabolt te realiseren

DSV is erg trots om aan te kondigen dat haar business unit Solutions in Nederland is geselecteerd als de belangrijkste partner voor distributie, transport en logistiek door Nutrabolt, hét toonaangevende onafhankelijke sportvoedingsbedrijf ter wereld. 

DSV kan voldoen aan de huidige behoeften en vereisten van Nutrabolt en tegelijkertijd schaalgrootte bieden waarmee Nutrabolt mee kan groeien naarmate hun zakelijke vraag wereldwijd groeit. Aangezien Nutrabolt's activiteiten blijven evolueren naar meer markten en verschillende retailkanalen, heeft DSV de footprint en het transportnetwerk in de EU om deze groei te ondersteunen. Nutrabolt is enthousiast en zelfverzekerder dan ooit in hun uitbreidingsplannen met DSV aan hun zijde.

Derek Geiss, Senior Vice President Supply Chain binnen Nutrabolt, is erg blij met de nieuwe samenwerking: “Als snelgroeiende wereldwijde onderneming heeft Nutrabolt een logistieke partner nodig die ons bedrijf vandaag de dag kan bedienen, maar ook de footprint en technologie heeft om uit te voeren op onze visie van morgen. DSV is in Europa goed gepositioneerd om op die visie voort te bouwen en we kijken ernaar uit om in de toekomst met hen mee te groeien.”

Peter van der Maas, Executive Vice President van DSV Solutions Nederland BV verwoordt het als volgt: "Nutrabolt is een leidende speler op het gebied van sportvoeding, die voorziet in gezonde groei in Europa, welke zal worden gefaciliteerd door DSV vanuit haar magazijn in Maastricht. Dit win-win scenario zal de komende jaren verder bijdragen aan een sportief partnerschap van beide spelers die al veel overeenkomsten hebben op zakelijk en cultureel gebied: jong, energiek, ondernemend, sportief, gezond en verantwoord."

Nutrabolt

Nutrabolt is het grootste onafhankelijke sportvoedingsbedrijf ter wereld. Als de makers van C4®, zet Nutrabolt zich sinds 2002 in om fitness voor iedereen toegankelijk te maken. Onze grote merken, Cellucor® en XTEND®, bevatten enkele van de meest opmerkelijke productlijnen voor pre-workout en herstel van klinisch bestudeerde, supplementen en drankjes voor onderweg voor atleten van alle niveaus. De merken van Nutrabolt zijn wijd verspreid over de hele wereld in meer dan 100 landen, waaronder GNC, Vitamin Shoppe, Amazon.com, Bodybuilding.com, Walmart, Costco, Target en nog veel meer. Lees meer op www.nutrabolt.com

DSV – Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 60.000 werknemers in meer dan 80 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.nl.dsv.com

Onderwerpen


DSV | Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 60.000 werknemers in meer dan 90 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.nl.dsv.com.

Perscontacten

Erwin Peeters

Erwin Peeters

Press contact Manager Marketing & Communications DSV Air & Sea | DSV Road | DSV Solutions +31651010926 Pers

Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 75.000+ werknemers in meer dan 90 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.dsv.com/nl.

DSV Nederland Nieuws
Popeweg 50
5928 SC Venlo
Nederland