Skip to content
DSV breidt samenwerking met Dow uit

Persbericht -

DSV breidt samenwerking met Dow uit

DSV is verheugd te kunnen aankondigen dat de huidige samenwerking met Dow is verlengd en dat de twee bedrijven zullen blijven samenwerken om aan de korte- en lange termijnbehoeften van de markt te voldoen door middel van efficiëntie en innovatie.

Milieu-, gezondheids- en veiligheidsaspecten maken de chemische toeleveringsketen steeds complexer en uitdagender. In de vestiging in Feluy, België, gebruikt DSV zijn jarenlange expertise in de behandeling van chemische producten om de betrouwbaarheid van de dienstverlening en de naleving van de hoge prestatienormen van zijn lange termijn partner te garanderen.

Ludo Langen, Regio Directeur van DSV, is zeer verheugd dat de langdurige samenwerking op de site in Feluy een nieuw hoofdstuk kan ingaan: "Ik ben ervan overtuigd dat we met het hele Feluy-team klaar en gemotiveerd zijn om onze klant Dow te blijven ondersteunen bij het aanpakken van hun zakelijke uitdagingen. DSV is zeer verheugd met deze voortzetting, vooral omdat het in deze tijden van wereldwijde crisis goed nieuws is dat de economische activiteit op peil kan worden gehouden wat een positieve impact zal hebben op de lokale tewerkstelling. Het is ook een extra stimulans voor ons om te blijven verbeteren en veranderingen te blijven doorvoeren om tegemoet te komen aan de behoeften van de business en om competitief te blijven. We kijken er ook naar uit om onze expertise en ervaring te gebruiken om potentiële nieuwe klanten op deze locatie van dienst te zijn."

"Bij Dow zetten we ons in voor een betrouwbare levering van hoogwaardige producten en oplossingen aan onze klanten. We zijn blij dat we kunnen blijven samenwerken met DSV om maximale waarde en een positieve ervaring voor onze klanten te garanderen, terwijl die worden geleverd op een consistente en kosteneffectieve manier," zegt Eric Peeters, Vice President Sustainability for Performance Materials and Coatings, Dow.

DSV Global Transport and Logistics

DSV levert en beheert dagelijks supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven - van het kleine familiebedrijf tot de grote multinational. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 76.000+ medewerkers in meer dan 90 landen werken gepassioneerd aan het leveren van geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit. Lees meer op www.dsv.com/en-be

Dow

Dow (NYSE: DOW) combineert wereldwijde breedte, integratie en schaalgrootte van activa, gerichte innovatie en leidende bedrijfsposities om winstgevende groei te realiseren. Het bedrijf heeft de ambitie om het meest innovatieve, klantgerichte, inclusieve en duurzame bedrijf op het gebied van materiaalwetenschappen te worden, met als doel een duurzame toekomst voor de wereld te creëren via onze expertise op het gebied van materiaalwetenschappen en samenwerking met onze partners. Dow's portfolio van kunststoffen, industriële tussenproducten, coatings en siliconen levert een breed scala aan gedifferentieerde, op wetenschap gebaseerde producten en oplossingen voor zijn klanten in snelgroeiende marktsegmenten, zoals verpakking, infrastructuur, mobiliteit en consumentenzorg. Dow heeft 106 productielocaties in 31 landen en heeft ongeveer 35.700 mensen in dienst. Dow behaalde in 2020 een omzet van ongeveer $39 miljard.

Verwijzingen naar Dow of het bedrijf betekenen Dow Inc. en zijn dochterondernemingen. Ga voor meer informatie naar www.dow.com of volg @DowNewsroom op Twitter.

Onderwerpen


DSV | Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 76.000+ werknemers in meer dan 90 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. 

Perscontacten

Erwin Peeters

Erwin Peeters

Press contact Manager Marketing & Communications DSV Air & Sea | DSV Road | DSV Solutions +31651010926 Pers

Global Transport and Logistics

Wij bieden elke dag supply chain-oplossingen voor duizenden bedrijven; van het kleine familiebedrijf tot het grote wereldwijde bedrijf. Ons bereik is wereldwijd, maar onze aanwezigheid is lokaal en dicht bij onze klanten. 75.000+ werknemers in meer dan 90 landen werken gepassioneerd om geweldige klantervaringen en diensten van hoge kwaliteit te realiseren. Lees meer op www.dsv.com/nl.

DSV Nederland Nieuws
Popeweg 50
5928 SC Venlo
Nederland